Δημιουργία νέας ιστοσελίδας

Απάντηση
Τομπουλίδης Παναγιώτης
Δημοσιεύσεις: 32
Εγγραφή: Πέμ Μάιος 04, 2023 12:23 pm
Επικοινωνία:

Δημιουργία νέας ιστοσελίδας

Δημοσίευση από Τομπουλίδης Παναγιώτης »

Δημιουργήθηκε νέα ιστοσελίδα για τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου (ΓΓΕ) και τους τομείς αρμοδιότητάς της, δηλαδή τις Δημόσιες Συμβάσεις, την Εμπορική Επιχειρηματικότητα και την Προστασία του Καταναλωτή, την οποία μπορείτε να επισκεφτείτε στη διεύθυνση https://gge.mindev.gov.gr/.

Ο ιστότοπος λειτουργεί ως το βασικό κανάλι ενημέρωσης και προβολής των αντικειμένων της Γενικής Γραμματείας, καθώς και της συμμετοχής και επικοινωνίας κάθε ενδιαφερομένου με τις Υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας.

Ενημερώνει μέσω της προβολής του έργου της Γενικής Γραμματείας και της παρουσίασης του θεσμικού πλαισίου, ενημερωτικών οδηγών κ.α., ενώ παρέχει κανάλια επικοινωνίας και συμμετοχής των επισκεπτών, όπως περιβάλλον διαβούλευσης των θεσμικών κειμένων, newsletter, Forum, φόρμες επικοινωνίας κ.α..

Ο νέος ιστότοπος έχει σχεδιαστεί ώστε να προσελκύει και να διατηρεί σε υψηλό επίπεδο το ενδιαφέρον του επισκέπτη και να τον διευκολύνει στην πλοήγηση, την αναζήτηση πληροφοριών, την επικοινωνία καθώς και τη συμμετοχή του στις λειτουργίες του ιστότοπου.

Για σχόλια, προτάσεις, απορίες και ερωτήσεις για τον νέο ιστότοπο, μπορείτε να συμμετέχετε στην παρούσα συζήτηση.
Απάντηση